nlc.hu
Sztárok
Így néznének ki a sztárok civil állásban

Így néznének ki a sztárok, ha rendes munkájuk lenne  

Egy twitterező mesterséges intelligenciával újragondolta a kedvenc színészeink foglalkozását. Ezt egyszerűn muszáj megnézned!
Ryan Gosling

Bár Hollywoodban hemzsegnek a nepobébik, azért valljuk be, a legtöbbször hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy valaki befusson. Nem elég a tehetség, nem elég a kapcsolati háló, ha valaki nincs ott jókor a jó időben. Ezért derül ki annyi pincérről, baristáról és eladóról Los Angelesben, hogy valójában színész-aspiránsok. Ők még várnak a nagy áttörésre, nem úgy, mint az alábbi hírességek. A legnagyobb A-listás kedvenceinket szedtük össze, akik mögött már egészen nagyszerű karrierek állnak. Ha azonban nem szegődik melléjük a mázli, akkor bármennyire is szépek és tehetségesek, sosem törnek ki az átlagból. Ezt az alternatív valóságot képzelte el az @_akhaliq felhasználónevű twitterező. Ő most a mesterséges intelligencia segítségével mutatja meg, hogy néznének ki az alábbi sztárok, ha rendes, civil állásuk lenne.

Tom Cruise

Ha Tom Cruise 60 évesen nem helikopterekből ugrálna ki, vagy venne részt életveszélyes autósüldözésekben, akkor épp közelítene a nyugdíjhoz bolti eladóként. Ahogy ismerjük, ebből is kihozná az izgalmat. Ki tudja pontosabban megtippelni a brokkoli árát? Ki tudja hamarabb beolvasni a szalagon várakozó összes terméket? Az ilyen miniversenyek mindennaposak lennének nála.

Leonardo DiCaprio

„Itt fogyasztod vagy elvitelre?” – kérdezné a mekis Leonardo DiCaprio, ha nem fedezték volna fel kamaszkorában. Ez az a pont a listán, ahol kételkedünk picit a mesterséges intelligenciában. Mert nem gondolnánk, hogy a híresen környezetvédő Leo jó szívvel árulna ilyen bő olajban tocsogó kajákat…Ugyanakkor az is igaz, hogy nem az látszik az arcán, hogy ő ezt jó szívvel csinálná.

Robert Pattinson

Robert Pattinson mint iskolai takarító? Akkor ez lenne az első alkalom, hogy a lányok nem a történelem- vagy magyartanárukba „szeretnek” bele, hanem a gondnokba! Persze Robon is látszik, hogy nem feltétlenül ez volt álmai melója, de hát ilyen az egyszerű halandók élete.

Joaquin Phoenix

Nem úgy Joaquin Phoenix, aki indokolatlanul illik a hentespult mögé! Valahogy olyan arca van, hogy nagyon is megbíznánk benne, hogy segítsen kiválasztani, a marha melyik részére van szükségünk a pörkölthöz. Igen, ebben a szcenárióban kezdő háziasszonyok vagyunk, miért kérded?

Will Smith

Nem akarunk gonoszok lenni, de a műszaki bolt eladójaként dolgozó Will Smith úgy néz ki, mint aki mindjárt felpofoz valakit. Sok volt a hülye kérdés, esetleg késik a beszállító? Willnek láthatóan elege van, mi pedig nem szeretnénk ilyenkor a közelében lenni.

Emma Watson

Emma Watsont abszolút el tudnánk képzelni pincérnőként! A színésznő minden interjúban olyan cserfes, kedves és aranyos, hogy már csak miatta visszajáró vendégek lennénk ebben az étteremben. Ráadásul tuti, hogy nem rontaná el a rendelésünket (sőt: fejből tudná, nem jegyzetelne!), mert ha van valami, ami közös Hermionéban és Emmában, az az eszük.

Brad Pitt

Brad Pitt kőművesként sem nézne ki rosszul, micsoda meglepetés! (Nem.) Odáig már nem mennénk el, hogy azt mondjuk: tőle azt sem bánnánk, ha utánunk fütyülne az utcán. És nem csak azért, mert a catcalling sosem bók, hanem azért, mert meggyőződésünk, hogy Brad variánsa sosem lenne ennyire bunkó.

Ryan Gosling

Egy pillanat: ez most egy jelenet a Drive – Gázt!-ból vagy Ryan Gosling tényleg így nézne ki benzinkutasként?! Mert ha utóbbi, akkor nagyjából nulla esélye van annak, hogy Nicolas Winding Refn (a film rendezője) ne fedezné fel, és szerződtetné le egy szerepre, ha Ryannél tankol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top