nlc.hu
Sztárok

Feloldották Fekete Dávid házi őrizetét

Hatalmas fordulat a 322 milliós csalással vádolt Fekete Dávid ügyében

Háromnapos tárgyaláson van túl az egykori megasztáros.

Enyhítettek Fekete Dávid házi őrizetén az ügye tárgyalásának legutóbbi napján a Győri Járásbíróságon – írja a Blikk. A 322 millió forint összegű csalással vádolt énekes így mostantól Győr közigazgatási területén szabadon mozoghat, illetve bármikor elmehet az ikerfiaiért azok lakhelyére, Lébénybe.

Fekete Dávid,

 Enyhített a bíróság Fekete Dávid házi őrizetén – Forrás: RTL / Fókusz[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó

„Alig várom, hogy megölelhessem őket, és végre nemcsak otthon, a négy fal között lehetek velük, de elmehetünk a játszótérre is vagy sétálni a Duna-parton. (…) Végre lehetnek valódi apa-fia programjaink” – áradozott a bulvárlapnak az egykori megasztáros, aki hamarosan újra színpadra áll, egyelőre csak Győrben.

„Már most rengeteg felkérés van, amire egyáltalán nem számítottam. Az ország különböző pontjaira szólnak, ahová egyelőre nincs lehetőségem eljutni, de utánanézünk majd, jogilag ez megoldható-e” – árulta el Fekete Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top