nlc.hu
Sztárok

Fehér Anettka akkor és most

Ezért döntött úgy Anettka, hogy visszavonul a szerepléstől

Éveken át üde színfoltja volt a televíziózásnak, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt, de jó oka volt rá.
Anettka

Fehér Anett, vagy ahogyan a szélesebb közönség ismeri, Anettka utoljára 2011-ben volt látható a képernyőn, az RTL Reggeli című adásában tűnt fel, majd a föld nyelte el. Teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, így mindenkit meglepett, amikor a napokban kiderült, hogy az 50 éves műsorvezető – aki eredetileg orosz–történelem szakos tanári végzettségű, és az űrhajós karrierrel is megpróbálkozott – egy másfél éves gyermek édesanyja, és boldog házasságban él. Az információt Anettka édesanyja árulta el, aki azt is hozzátette, hogy lánya első férje, Rezső halála után nagyon nehéz időszakon ment keresztül.

Jól van és végre boldog. Rezső halála után nehezen állt talpra, de idővel új életet kezdett, távol a nyilvánosságtól. Visszament tanítani, és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment. (…) Tavaly februárban Anettnek kisfia született. (…) A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete. (…) A férjével nagyon szeretik egymást.”

Egy ekkora tragédiát érthető módon nem lehetett egyszerű feldolgozni, Anettka ezért is döntött úgy, hogy távol marad a tévézéstől és az újságok címlapjától is. Pedig a provokatív médiaszemélyiséget nagyon sokan szerették szókimondó stílusa miatt, össze is gyűjtöttük, hogyan ismertük őt meg az évek során.

Anettka kihívó
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top