nlc.hu
Sztárok

Koltai Róbert akkor és most

Fekete-fehér fotóra bukkantunk az egészen fiatal Koltai Róbertről

Koltai Róbert olyan régóta van a pályán, hogy bőven volt miből válogatni ehhez az összeállításhoz. Mutatjuk, hogyan változott az évek során!
Koltai Róbert

Koltai Róbert közel 50 éve van a pályán, és ez idő alatt tényleg országos ismertségre tett szert. Karrierjét a színpadon kezdte, de később, filmszerepeinek hála, még szélesebb közönség ismerte meg a nevét. Gyakorlatilag a ’70-es évek óta meghatározó alakja a magyar filmtörténetnek, sajátos humora és világlátása pedig nem egy rendezéséből is visszaköszön.

A 79 éves színész az elmúlt év végén egy súlyos műtéten esett át, amire azért volt szükség, mert már mozgásában és beszédében is korlátozott volt. „Most már nagyon jól vagyok, a műtét volt a megoldás. (…) Kiderült, van az agyamban egy víznyomásprobléma, de ez a shunt végül teljesen megoldotta. A műtét óta megszűnt minden problémám, pedig előtte már beszélni és járni is alig tudtam. De azóta megint napi 3-4 kilométereket gyalogolok.”

Szerencsére épségben felépült az operációból, olyannyira, hogy azóta ismét belevetette magát a munkába, alig néhány hete derült ki, hogy exfeleségével, Pogány Judittal közös munkába kezdtek, pedig erre 16 éve nem volt példa!

Ha már az éveknél tartunk, akkor lessünk be picit a kulisszák mögé, mi minden történt a színésszel azóta, hogy 1968-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

Koltai Róbert régi fotó
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top