nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda és Jázmin Viktória együtt élnek

Ezért költözött össze egy ismert modellel Schumacher Vanda

Úgy gondolták, hogy hiba lenne két lakást fizetni.

Schumacher Vanda és Jázmin Viktória a Celeb vagyok, ments ki innen! tavalyi forgatásán barátkoztak össze. Olyan jóba lettek egymással, hogy nemrég közös lakásba is költöztek, melyről Schumacher Vanda nyilatkozott a Blikknek. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Nem volt egyszerű az első időszak a Celebben, de mi segítettük egymást, aztán az is kiderült, hogy sok közös ismerősünk van. Aztán amikor közeledett a cannes-i utazásom, elhívtam magammal Jázmint, és ott derült ki, mennyire flottul megy minden. Én alapvetően nagyon védem a magánszférámat, de kiderült, hogy tényleg olyan, mintha testvérek lennénk. Ezek után úgy gondoltuk, felesleges két lakást fizetni” – mesélte a műsorvezető. A Celebrandiban hamarosan feltűnő két lány együtt választotta ki az albérletet. 

„Konkrétan ezen a héten költöztünk be az új lakásba, aminek nagyon örülök. Élvezem, hogy van egy ember mellettem, akivel esténként meg tudjuk beszélni a dolgainkat, de az is jó, hogy szinte minden eseményre együtt hívnak el minket” – mondta a lapnak a Miss Universe Hungary 2021 verseny győztese, Jázmin Viktória.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top