nlc.hu
Sztárok

Young G Béci Amerikába menne

Young G Béci Amerikába költözne a feleségével, méghozzá a béranya program miatt

A rapper bővítené a családját.

Korábban még arról cikkeztünk, hogy válságba kerülhetett Young G Béci (Rácz Béla) és Mészáros Norina házassága, melyet később a pár részben megcáfolt. Az előadó nemrég három hetet töltött Kanadában, az út élményeiről pedig a Mokkában beszélt. A riportban megkérdezték tőle: felmerült-e benne, hogy kiköltözzön a családjával. 

„Alapjában véve ez nem csak fellépés volt, azért is mentem ki, mert körül akartam nézni. Nekünk tervben van, hogy öt évet kint tartózkodjunk, akár Kanadában. Megmondom őszintén, ez a legnagyobb döntés azért is lenne, mert Norinának nem lehet már gyermeke, és Magyarországon a béranya programot nem támogatják, az Egyesült Államokban és Kanadában viszont lehet erről szó. Titkon vágyom még egy kisfiúra a két lány mellé. Sokat gondolkodtunk azon, hogyan lehetne ezt megoldani. (…) Még csak játszadozunk a gondolattal, nincsen semmi lefixálva, de ez erősen vonz. Meg az is, hogy a gyerekek jobban megtanuljanak egy külföldi nyelvet” – nyilatkozta Young G Béci, akinek felesége és kisebbik lánya anyja, Mészáros Norina korábban méhnyakrákkal küzdött.

Young G és Norina

Young G Béci és felesége, Norina (Fotó: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top