nlc.hu
Sztárok

Young G tapasztalatai

Young G elárulta, mennyibe kerülne nekik a béranya program

Az énekes kiakadt az áron.

Young G feleségének, Mészáros Norinának 2022 elején életmentő műtétje volt: méhnyakrákkal küzdött, az operáció során a méhét is el kellet távolítaniuk az orvosainak. A pár azonban szeretett volna még egy gyermeket, ezért úgy döntöttek, hogy Amerikába költöznek, ahol jelentkeznek a béranya programra. Young G a Mokka vendége volt, melyben elmondta, hogy a mostani kanadai látogatásuk során rájöttek, hogy egy ideig még biztosan nem tudnak részt venni a dologban, hiszen hatalmas összegeket mondtak nekik az orvosok.

„Az a probléma, hogy egyébként működik ott kint ez az egész történet, csak olyan horribilis összegbe kerül, hogy én azt el nem tudom mondani. Ilyen 100-150 ezer dollárokba kerül, amit átlagembernek nehéz finanszírozni, ha oda kimegy. Nyilván van rá más opció is, de most egy kicsit leültünk ettől, hogy jó, akkor még tervezgetünk egy kicsit” – mesélte a sztár, melyet a 24.hu szemlézett. Az énekes és felesége egyébként két gyermeket nevel: közös kislányukat, Rebekát, és a rapper előző kapcsolatából született lányát, Napsugárt. 

Rácz-Mészáros Norina , Rácz Béla - vv Béci - Young G

Mészáros Norina és Young G (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top