nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia a fiáról

Elképesztően édes fotósorozatot osztott meg Liptai Claudia a fiáról

Követői odavannak a képekért.

Liptai Claudia nemrég töltötte be 50. életévét azóta pedig mintha felült volna a nosztalgia vonatra, amiről csak nehezen tud leszállni. A műsorvezető saját születésnapja után lányáét, Pankáét ünnepelte, amikor is kicsit meghatódott, mennyire repül az idő. Utána férjének, Pataki Ádámnak volt a születésnapja, akkor pedig arról áradozott, milyen jó társa volt az évek folyamán a mestercukrász. 

Liptai Claudia

Liptai Claudia Fotó: Trenka Attila

A sorból nem maradhatott ki a fia, a hat és fél éves Marci sem. Ugyan neki nem most van a születésnapja, mégis különleges fotósorozatot osztott meg Claudia. Ahogy a képeken látszik, amióta Marci megfogant, minden évben lőtt egy fotót Claudia a görög tengerparton. Az elsőn még a pocakjában van Marci, a következőkön pedig már a karjaiban tartja, ami egyre nehezebb feladatnak bizonyul. 

Vissza a Jövőbe! Ez a sorozat minden évben bővül egy képpel. Én pedig egyre nehezebben tartom a pózt. Na vajon jövőre megtartom még a “kisfiam”?” – írta Instagram-bejegyzésében Claudia, a követői pedig csak szórják a lájkokat. 

A fotókat ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top