nlc.hu
Sztárok

Károly király nudista strandja

Károly király mostantól egy nudista strand büszke tulajdonosa

Tudjuk, hogy ez (sem) volt rajta a 2023-as bingó-kártyádon, de Károly királynak lett egy nudista strandja. Igen, jól olvastad, nudista strandja.

Az Egyesült Királyság mindenkori uralkodójának van néhány különleges tulajdona. A brit vizekben lubickoló delfinek és bálnák, felbecsülhetetlen értékű művészeti alkotások, gyémántok, a Temze hattyúi, és most már egy nudista strand is a gyűjtemény része. Igen, Károly király hivatalosan is az az államfő lett, aki egy elsősorban meztelen fürdőzésre használt partot tudhat a magáénak.

A szóban forgó nudista strand Kelet-Yorkshire Fraisthorpe nevű városában található, ahol egészen 1994-ig megengedett volt a ruha nélküli fürdés. Abban az évben azonban aztán betiltották. Most viszont a strand tulajdonjoga visszatért a Crown Estate-hez (ami a brit uralkodóhoz tartozó földek és birtokok gyűjteménye, így nyilván Károlyé). A The Sun értesülései szerint pedig a király „feloldotta a nudisták tilalmát, akik így ismét közszemlére tehetik az országalmáikat és jogaraikat”.

Nagyon laza döntés ez egy olyan király részéről, aki elsősorban fullos öltönyben érzi jól magát a tengerparton. Engedd meg, hogy illusztráljuk:

Károly és Kamilla

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A The Sun több strandolóval is beszélt a döntésről. „Az olyan értelmes emberek, mint Károly király, tudják, hogy nincs semmi baj az egyszerű nyilvános meztelenkedéssel. Eleve nem kellett volna betiltani, mert a nyilvánosan szexelők és a naturisták között ég és föld a különbség” – nyilatkozta egyikük.

Míg egy másik meztelen napozás-rajongó hozzátette, hogy „a valódi naturisták értelmes, észszerű emberek, akik pragmatikusan állnak hozzá a különböző helyzetekhez. Mindig figyelünk arra, hogy van rá esély, hogy felzaklathatunk valakit.”

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon Károly király meglátogatja-e eddigi uralkodásának vitán felül állóan legfontosabb döntésének helyszínét.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top