nlc.hu
Sztárok

Ki volt Bryan Randall?

Ki volt Sandra Bullock elhunyt szerelme, Bryan Randall?

Sandra Bullock élete szerelmeként tekintett Bryan Randallre, akivel bár sosem házasodtak össze, boldogságban, igazi családként élték az életüket az elmúlt nyolc évben.

Ma reggel érkezett a hír, miszerint 57 éves korában, amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) következtében elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock párja. A nyilvánosság előtt mind ez idáig titok volt, hogy a színésznő szerelme súlyos betegséggel küzdött. 2015 óta tartó kapcsolatukat is óvták a kíváncsiskodóktól, elvétve jelentek meg együtt nyilvános eseményeken és a világsztár csak ritkán beszélt párjáról. Egy ilyen, kivételes alkalommal így nyilatkozott:

„Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyermekünk van, az ő felnőtt lányával együtt három. Ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem.” 

Sandra Bullock és Bryan Randall

Sandra Bullock és Bryan Randall az austini reptér kávézójában (Fotó: Profimedia)

De ki is volt Bryan Randall? Összeszedtük, mi minden tudható róla.

Bryan Randall 1966. április 10-én született Portlandben. Pályafutását modellként kezdte, a nyolcvanas évek végétől olyan divatházaknak dolgozott, mint a Hugo Boss vagy Yves Saint Laurent, de a legnevesebb divatmagazinoknak, többek között a Vogue-nak is pózolt. 

A kilencvenes évek elejétől hosszú éveken át drogfüggő volt, ahogy akkori menyasszonya, Janine Staten is. A pár egyetlen gyermeke, Skylar Staten Randall 1993-ban jött a világra. A kapcsolat azonban zátonyra futott, a kislány az édesanyjával maradt, apja pedig a tartásdíjat sem volt hajlandó fizetni utána.

Bryan Randall

Bryan Randall 1992-ben a Vogue Paris modelljeként (Fotó: Profimedia)

Randall ezekben az években élete legsötétebb időszakát élte. Többször is összeütközésbe került a törvénnyel, egyszer ittas vezetés miatt tartóztatták le, amiért négy nap börtönt és két év próbaidőt kapott. Egy alkalommal rablással vádolták, később 90 napot töltött börtönben, miután elkapták a birtokában lévő heroinnal.

Gyermekének anyja 2004-ben meghalt kábítószer-túladagolásban, ezt követően Randall gondoskodott a lányáról. A férfi többször is részt vett drogrehabilitáción és végül legyőzte kábítószer-függőségét. A modellkedésről időközben fotózásra váltott és sikeres vállalkozást épített. Kedvenc műfaja a szabadtéri, illetve a gyermekfotózás volt.

Bryan Randall

Bryan Randall (Fotó: Profimedia)

2015-ben Sandra Bullock szülinapi partit rendezett 5 éves, örökbe fogadott fiának, Louis Bardónak, fotósként pedig a kiváló referenciákkal rendelkező Bryan Randallt bérelte fel. Itt ismerkedtek meg egymással, hamarosan pedig egymásba szerettek.

2015 augusztusában már szerelmespárként jelentek meg  Jennifer Aniston és Justin Theroux esüvőjén, kapcsolatukat azonban nem teregették ki a nyilvánosság előtt sem akkor, sem pedig később. Még ugyanebben az évben Sandra Bullock örökbe fogadta második gyermekét, Lailát. 

Sandra Bullock és Bryan Randall

Sandra Bullock és Bryan Randall 2015-ben (Fotó: Profimedia)

Bár az elmúlt években családként éltek és a gyerekek apjukként tekintettek Randellre, a pár hivatalosan sosem kötötte össze az életét, mivel úgy érezték, nincs szükségük papírokra. A színésznő azonban a Red Table Talk című talkshow egyik adásában elmondta: párja olyan ember, aki példakép a gyermekei számára.

„Másként tekintünk a dolgokra. Nem mindig értek vele egyet, és ő sem mindig velem. De akkor is példakép, amikor nem értek egyet vele.  Makacs vagyok, de néha hátra kell dőlnöm, le kell nyugodnom, és azt kell mondanom: te másképp fogalmazol, de ugyanazt értjük alatta.” 

Sandra Bullock és Bryan Randall

Egy ritka alkalom, amikor közösen jelentek meg nyilvános eseményen (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Mivel hosszú ideje egyáltalán nem jelentek meg közösen a nyilvánosság előtt, többször is felröppentek híresztelések a pár szakításával kapcsolatban. Ma már tudjuk: minden bizonnyal a férfi betegsége volt az ok, amiért a korábbinál is visszavonultabb életet éltek. 

Bryan Randall idén augusztus 5-én veszítette el súlyos betegségével folytatott küzdelmét. 

„Az ALS egy kegyetlen betegség, de némi vigasztalást jelent a tudat, hogy a legjobb gondozói voltak a csodálatos nővérem és az általa összeválogatott ápolók személyében, akik segítettek neki vigyázni rá az otthonukban” – írta Instagram-oldalán Gesine Bullock-Prado, a színésznő húga.

via1, via2, via3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top