nlc.hu
Sztárok

Sandra Bullock gyerekei

Rengeteget nőttek Sandra Bullock ritkán látott gyerekei

Sandra Bullockról és gyerekeiről nagyon ritkán készülnek fotók.

Sandra Bullock évekig nem állt kamerák elé, utolsó filmje, a Madarak a dobozban 2018-ban jelent meg. A filmvásznon 1987-ben debütált egy kisebb szereppel a Hangmen című thrillerben, majd A pusztító és a Féktelenül akciófilm tette híressé.

Édesanyja, Helga Meyer operaénekesnő révén német származású. Édesapja, John Bullock alabamai énektanár. Fiatalkorában 12 évet töltött Németországban (Bajorországban) és Európa más országaiban. Folyékonyan beszél németül, német állampolgársága is van. Két gyermeket fogadott örökbe, akiket féltve óv a nyilvánosságtól.

Az 58 éves színésznő nagyobbik gyereke, Louis már 12, Laila lánya pedig már tízéves.

Az Oscar-díjas színésznőt és két gyerekét a floridai Disneylandben kapták lencsevégre.

Sandra Bullock ritkán látott gyerekei

Sandra Bullock kislánya (Fotó: Profimedia)

Sandra Bullock ritkán látott gyerekei

Fotó: Profimedia

Az utóbbi tíz évben legtöbbször a filmek kapcsán nyilatkozott, egy-egy magánéletéről szóló interjút leszámítva. Amennyire lehet tudni, fotós párjával, az 55 éves Bryan Randall-lel nagyszerűen megértik egymást, aki a gyereknevelésből is kiveszi a részét.

Bryan Randall-lel hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy szülinapi partin, ahol a férfi fotósként volt jelen. Állítólag titokban össze is házasodtak – legalábbis az OK! ezt írja. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor, hiszen nem beszéltek róla.

A magazin szerint a pár szűk családi körben, mindenféle felhajtás nélkül házasodott össze Wyomingban. Mindketten egyszerű esküvőt szerettek volna, és nagyon izgatottak voltak a nagy nap miatt – mondta egy bennfentes. Mindketten írtak fogadalmat, amit felolvastak a vendégek előtt. Egy meghitt, nagyszerű esküvő volt az övék, amelyen csak azok az emberek lehettek jelen, akik közel állnak hozzájuk. 

Sandra Bullock ritkán látott gyerekei

Sandra Bullock férjével (Fotó: Jackson Lee/GC Images)

Két év után mutatta meg magát a vörös szőnyegen

A színésznő tavaly év végén, a The Unforgiveable című filmje kapcsán lépett ismét kamerák elé, amelynek nemcsak a főszereplője, hanem producere is.

Az alkotás díszbemutatóját New Yorkban tartották meg. Bullock egy arany kövekkel kirakott, testhezálló Stella McCartney overallban érkezett, hozzá egy fekete blézert viselt.

Sandra Bullock ritkán látott gyerekei

Sandra Bullock ruhaválasztása hibátlan (Fotó: Getty Images/Rachel Murray)

A film arról szól, hogy egy nőt kiengednek a börtönből, miután letöltötte egy erőszakos bűncselekmény miatt kiszabott büntetését, újra visszatér a társadalomba, amely azonban nem hajlandó megbocsátani múltjának.

Legújabb mozija az Az elveszett város, ahol Channing Tatum, Brad Pitt és Daniel Radcliffe oldalán csak úgy tündököl az örökifjú színésznő.

(Nyitókép: Gareth Cattermole/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top