nlc.hu
Sztárok

Sandra Bullock férjhez ment

Az OK! szerint titokban férjhez ment Sandra Bullock

A legnagyobb titokban házasodott össze Sandra Bullock és szerelme, Bryan.

Sandra Bullock sosem verte nagydobra a magánélete részleteit. A színésznő mindig is azt vallotta, hogy a privát élete nem tartozik más emberekre, így a lesifotósok képein is csak nagyon ritkán szerepel. Ő és a párja, az 55 éves Bryan Randall hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással egy szülinapi partin, ahol a férfi fotósként volt jelen. A szerelmük azóta is töretlen, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy titokban össze is házasodtak – legalábbis az OK! ezt írja. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor, hiszen nem beszéltek róla, mindenesetre Bryan gyűrűje erről árulkodik.

A magazin szerint a pár szűk családi körben, mindenféle felhajtás nélkül házasodott össze Wyomingban. Mindketten egyszerű esküvőt szerettek volna, és nagyon izgatottak voltak a nagy nap miatt – mondta egy bennfentes. Mindketten írtak fogadalmat, amit felolvastak a vendégek előtt. Egy meghitt, nagyszerű esküvő volt az övék, amelyen csak azok az emberek lehettek jelen, akik közel állnak hozzájuk. 

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Sandra Bullock házasságáról szólnak a hírek. Mióta összejött Bryannel, gyakorlatilag évente egyszer szárnyra kel a pletyka, miszerint kimondták a boldogító igent. Arra azonban nem várnak a külföldi lapok, hogy ők maguk mondják el a jó hírt, hiszen erre nagyon kevés az esély, ismerve a múltjukat. 

A lap forrása szerint a sztárfotós nagyon jó nevelőapa, szuper a kapcsolata a színésznő örökbefogadott gyerekivel.

sandra bullock és családja

Sandra Bullock a családjával (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik nemrég házasodtak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top