nlc.hu
Sztárok

Konyhafőnök randevúk

A Konyhafőnök egyik versenyzője Fördős Zével és Rácz Jenővel is randizott

A hölgy mindkét zsűritagot a Facebookon ismerte meg.

Ma elstartol A Konyhafőnök jubileumi évada, melyben a vicces és kiakasztó helyzetek mellett egy olyan személy is feltűnik, aki korábban két zsűritaggal is randevúzott. Vivien a Blikknek nyilatkozott a találkozásokról. Elmondása szerint mindkettőjükkel a Facebookon ismerkedett meg, majd egy-egy találkozásra is sor került. A Fördős Zével történt randevú például így nézett ki: 

„Végül egy gasztronómiai rendezvényen futottunk össze, s végre személyesen is sikerült megismerkednünk. Ezt követően volt még egy rövid randink, ám a harmadik találkozónkon sikerült igazán közel kerülni egymáshoz. A nála töltött randi után Zé lelkesnek tűnt. Azt mondta, szeretné, ha komolyabb irányt venne az ismerkedésünk, ami jólesett és őszintén szólva kicsit bele is éltem magam abba, hogy ebből még lehet valami. Ám ez összesen két hétig tartott, amikor arra került a sor, hogy egyeztessük a következő randinkat, egy szó nélkül eltűnt és soha többé nem írt vissza. Igazán rossz érzés volt, főleg mert korábban elmondtam neki, mennyire érzékeny lány vagyok és milyen fontos számomra az őszinteség. Sajnos, épp ezt nem tudta megadni nekem” – árulta el a versenyző, aki később Rácz Jenővel is összefutott.

„Szintén a Facebookon ismerkedtünk meg, majd hamar eljutottunk az első találkozóig, de nem volt meg kettőnk között a szikra, még egy csók sem csattant el köztünk. Végül a második találkozón abban maradtunk, nem folytatjuk az ismerkedést. Számomra ez pozitív volt, Jenő végtelenül kulturáltan és korrekten viselkedett, jó érzésekkel gondolok rá” – mondta a séfről.

Konyhafőnök

A Konyhafőnök versenyzője, Vivien (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top