nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé és Rácz Jenő exrandipartnere A Konyhafőnökben

Fördős Zé A Konyhafőnökben szereplő exrandipartneréről: „Elszégyelltem magam, hogy nem ismertem fel Vivit”

Mindketten kellemetlenül élték meg a helyzetet.

Mint arról beszámoltunk, A Konyhafőnök egyik versenyzője korábban Fördős Zével és Rácz Jenővel is randizott. Vivien mindkettőjükkel a Facebookon ismerkedett meg, majd azután került sor a személyes találkozásokra, ám Zé a harmadik randi után szó nélkül eltűnt és nem is jelentkezett később, Jenő séffel pedig abban maradtak a második randin, hogy nem folytatják az ismerkedést, mivel nem volt meg közöttük az a bizonyos szikra. 

A Konyhafőnök

Se Jenő séf, se Zé nem ismerte meg az egykori randipartnerét – Fotó: Sajtóklub

Vivien a konyhába lépés előtt izgult, hogy Fördős Zé és Rácz Jenő hogyan fogadják majd, azonban nem kellett volna aggódnia, ugyanis egyikük sem ismert rá elsőre. Egy kis múltidézés után azonban mindkét zsűritagnak beugrott a lány.

 Fördős Zé és Vivien is elmesélték a kamerák előtt, hogyan élték meg az újbóli találkozást.

„Ismerem a két zsűritagot régről, ez egy több évvel ezelőtti történet. Igazából ez pluszban egy pici izgatottságot is okozott. Szerintem ez is befolyásolta a főzésemet, hogy vajon milyen lesz a reakciójuk. Kicsit kellemetlen volt a szituáció, de igazából ez nekik volt egy picit kellemetlenebb. (…) Picit úgy érzem, hogy Zé annyira próbálta magát kivágni ebből a helyzetből, hogy ő ragozta túl. Én nem akartam ezt túlkomplikálni” – nyilatkozta a casting főzésről továbbjutó versenyző.

Fördős Zé utólag bevallotta, szégyellte magát, hogy nem ismerte fel Vivit, akinek a történtek miatt egy kis kezdő lökést adott a casting során, de ígéri, nem fog kivételezni vele a verseny során. „Bevallom őszintén, egy kicsit lelkiismeret-furdalásom volt, meg úgy elszégyelltem magam, mert, hogy a Vivit nem ismertem föl. Nyilván most mentegetőzhetek, hogy több mint 5 évvel ezelőtt egyszer randiztunk, de azért mégis ez egy kellemetlen szitu. Azt gondolom, hogy mindent, amit egy ilyen furcsa helyzetben, amit egy férfi megtehet, mint azt, hogy beálltam mellé, ezzel próbáltam egy kicsit menteni a helyzetet. Nagyon remélem, hogy nem sértődött meg, és nagyon remélem, hogy aztán meg tudja mutatni, hogy itt a helye a versenyben. Azért azt is szögezzük le, hogy itt nem arról lesz szó, hogy a Vivit mostantól kezdve én majd folyamatosan támogatom, de egy kis kezdő lökést ilyen szempontból kapott, aztán innen most már rajta a sor” – mondta el a gasztro-reality műsorvezetője, zsűritagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top