nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence gyereket szeretne

Istenes Bence szeretne egy kislány apukája lenni

A kétgyermekes édesapa szívesen bővítené a családját.

Istenes Bence őszintén vallott arról, hogy korábban nem érezte késznek magát egy kislányra, most már viszont olyan lelki változásokon ment keresztül, amik lehetővé tennék egy újabb pici érkezésére. 

„Hiszem, hogy nekem azért nem lett másodjára sem kislányom, mert volt egy csomó dolog az életemben, amik miatt éreztem, hogy nem tudnék tiszta fejjel kezelni egy kislányt. Olyan gátak voltak bennem, kezdve a féltékenységtől, hogy nem tudtam volna még megbirkózni azokkal a feladatokkal, amit egy kislány ad. Féltés, odafigyelés, szabadjára engedés. Túlságosan lekorlátoztam volna, a mindenféle szorongásaim miatt őrjítően odafigyelős lettem volna” – mondta az építkező műsorvezető, majd így folytatta. 

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

„Azzal akkor nem tudtam volna még megbirkózni. Most kezdem azt érezni, hogy már helyretettem és feldolgoztam annyi mindent az életemben, hogy most már készen állnék rá, hogyha lenne még gyermekem, az lehetne egy kislány” ‒ jelentette ki az IstenEst legújabb adásában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top