nlc.hu
Sztárok
Stahl Judit akkor és most

Hosszú évek után újra kamerák előtt Stahl Judit, férje miatt kétlaki életet él az exműsorvezető

Továbbra sem vágyik televíziós műsorokba a Tények egykori híradósa.

Stahl Judit az utóbbi években a nyilvánosságtól visszavonultan él, ritkán szólal meg, de most kivételt tett, és életében először adott interjút a Fókusznak. Az 54 éves exműsorvezető, üzletasszony többek között arról is beszélt, hogyan telnek jelenleg a napjai, miért beszéli le magát arról, ha eszébe jut, hogy újabb szakácskönyvet írjon, miért él kétlaki életet Budapest és Berlin között. Sőt azt is elárulta, hiányzik-e neki a tévézés.

Stahl Judit,

Stahl Judit már nem vágyik vissza a képernyőre – Forrás: RTL /  Fókusz – videó

„Nekem van egy könyvkiadóm, azt én vezetem. Oda én válogatom a könyveket. Másrészt vannak egyéb projektek, amiket csinálok. Egyáltalán nem tévés projektek, hanem kulturális projektek. Nagyon sokat olvasok, sokat járok színházba, és tanulok például spanyolul. Sokat utazom. Sokkal, de sokkal nyugodtabban telnek a napjaim, mint régebben, amíg tévéztem vagy amíg újság volt. Azt hiszem, én most dolgozom annyit, mint más ember. Most egy foglalkozásom van, és az úgy nagyon jó” – mesélte Stahl Judit, aki magyar és külföldi szerzők műveit adja ki, és különösen büszke arra, hogy több könyvükből is készült már film és sorozat.

Legutóbb egy mentes szakácskönyvet készített 3 éve, de újabb gasztrokiadványokon nem gondolkodik. Ha van is ilyen ötlete, inkább lebeszéli magát róla. „Ma már a szakácskönyvek teljesen más értelmet nyertek, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Ma már ez egy ajándékkönyv, és nem egy használati könyv. És én nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan időben kezdtem el szakácskönyvet írni, amikor az használati volt és hogy nagyon sok emberhez eljutott” – indokolta.

Bevallotta, tudatosan vonult távolabb a reflektorfénytől, amitől sokkal kiegyensúlyozottabb az élete. Bár még mindig sokan megismerik az utcán, de nem szeretne celeb vagy influenszer lenni. „Szerettem volna még jobban látni a világot, és élvezni és töltődni. Én nem akarok influenszer lenni. (…) Szeretem megélni a dolgokat, és nem lefotózni. (…) Én nem szerettem celeb lenni és nem is vagyok jó annak. Én nem tudok jópofin, kedvesen, udvariasan beszélgetni” – magyarázta az egykori műsorvezető, aki továbbra sem vágyik televíziós műsorokba.

Arra a kérdésre, hogy hiányolják-e még a nézők, a következőket árulta el Stahl Judit: „Igen, szokták, az jól is esik, de szerintem mindennek van egy vége”.

Azt mondta, nem néz híradót és a híreket is csak annyira követi, mint egy átlagember.

A reklámszakember férje miatt Budapest és Berlin között ingázik. „A Hanna lányom még gimnazista, tehát egy csomót vagyok itthon vele, de a férjem alapvetően csak Berlinben él, én meg akkor a kettő között. Berlin és Budapest nincs olyan nagyon messze egymástól” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top