nlc.hu
Sztárok
Cameron Diaz modellként

Ilyen volt, amikor Cameron Diazt még modellként és nem színésznőként ismertük

Színésznőként egészen szép karriert futott be, de modellként sem volt oka panaszra. Különleges külseje miatt szinte versenyeztek érte a cégek.
Cameron Diaz

Cameron Diaz alig múlt 20 éves, amikor Jim Carrey mellett A Maszk című film női főszerepét megkapta. Diaz számára nem volt idegen a kamera, hiszen már előtte is modellként dolgozott, konkrétan 16 éves korától olyan nagyágyúkat képviselt, mint Calvin Klein vagy a Levi’s.

Mikor 17 éves lett, a Seventeen magazin címlaplánya lett, aminek köszönhetően újabb ajtók nyíltak meg előtte, többek között Ausztráliában is egyre többet foglalkoztatták. Mindez nem véletlen, szőke hajával és különlegesen elnyújtott vonásaival szöges ellentéte volt a ’90-es évek szépségideáljának, ráadásul energikus természete a fotókon is átütött.

A színésznő, aki a napokban töltötte az 51-et, még mindig elképesztő formában van, mégis érdemes felidézni, hogyan festett azokban az időkben!

Cameron Diaz
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top