nlc.hu
Sztárok

Curtis volt feleségének műszerfalra feltett lába

Nagyon felelőtlenül autózgatott Curtis volt felesége, kiakadtak a kommentelők

Krisztike az autó műszerfalára feltett lábakkal utazott, ami nagyon súlyos következményekkel járhat.

Augusztus végén L.L. Junior egy videót posztolt arról, hogy nagyjából 100 kilométer/órás tempóval hajt át Árpád hídon, miközben megjelent mellette egy másik autó, amiben úgy tűnt, mintha G.w.M ülne. Bár a rapper később elnézést kért, és azt mondta, nem volt versenyzés, a felvétel alapján a rendőrség mindkettőjüket megbüntette.

Most egy újabb celeb tett ki egy olyan posztot, amely arról tanúskodik, hogy fittyet hányva a veszélyekre, felelőtlenül autózgat. A Bors szúrta ki, hogy Curtis volt felesége, fiának édesanyja, Meszimerisz Krisztina Instagramra-sztorijában az látszik, hogy a Balatonra tartva egy autó anyósülésén a lábát felrakja a műszerfalra.

Curtis volt felesége, Krisztike

Curtis volt felesége, Krisztike (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

Talán ő sem gondolt bele, hogy ez mekkora felelőtlenség, és milyen súlyos következményekkel járhat a műszerfalra feltett lábakkal utazni, de a kommentelőket nagyon felháborította Krisztike posztja. „Alapvetően is k*** nagy parasztság és akkor még nem volt arról szó, hogy balesetnél milyen károkat okoz” – írta az egyik hozzászóló.

Egy ütközésnél vagy akár egy kisebb balesetnél is a nagy erővel kinyíló légzsák több helyen eltörheti az ember lábát, és a végtag visszahajolhat, belefúródhat a testbe, ami súlyos sérülésekkel és akár a lábak elvesztésével is járhat. Egy elrettentő példa: egy 22 éves lánynak például az arcába csapódott behajlított térde, és az ütés következtében szinte az összes arccsontja eltört.

Nézd meg ezt a videónkat, hogy aztán soha többet ne jusson eszedbe műszerfalra feltett lábakkal utazni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top