nlc.hu
Sztárok

Sérülés A Konyhafőnökben

Levágott egy darabot az ujjából A Konyhafőnök Gergője

Nagyon felhúzta magát a sérülésén, mert hosszú perceket veszített.

A Középdöntő utolsó előtti napján nem csak A Konyhafőnök 10. évadát, de a Street Kitchen 10. születésnapját is megünnepelték a séfek, Fördős Zé, valamint korábbi vendégzsűri tagok, egykori és jelenlegi versenyzők. Újra csapatban főztek a középdöntősök, akiknek most nagyon magasra tették a mércét. A nagy hajtásban komoly baleset érte Horváth Gergőt.

A Konyhafőnök - Geri ,

Gerit a sérülése alaposan kizökkentette a főzésből – Fotó: Sajtóklub

A bébicukkini szeletelése közben láthatóan figyelmetlen volt: levágott egy darabot az ujjából. 

„Iszonyatosan felhúztam magam, mert egyrészt kivesz teljesen, megállok, nem foglalkozok az ételeimmel, az agyam teljesen máshova koncentrál. Sose tud egy jó időpontban ez jönni, de most nekem a lehető legrosszabb pillanatban jött, mert vesztes csapatként érkeztünk ide, és most kellett megmutatnom, hogy van helyem még a versenyben és még tudok továbbmenni” – mondta mérgesen Gergő, miután megsérült.

A versenyző a megvágott ujja miatt teljesen összeomlott és perceken keresztül azt sem tudta, mit csináljon a pultjában.

„A kézvágás agyilag kizökkentett. (…) Fogalmam sem volt, hogy főzzek tovább, mit fogok tovább csinálni. Teljes összeomlás volt. (…) Egy hosszú úton vagyunk túl, és már közel a cél, és nem egy ilyen miatt akarok elbotlani. Essek ki azért, mert sz@rt főzök, de ne egy olyan miatt essek ki, hogy elvágom az ujjam és összeomlik minden, és egyszerűen nem tudok tovább főzni” – fakadt ki a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top