nlc.hu
Sztárok

Tuvic Aleksandra élete

Kőgazdag Szandi tejben fürdik reggelente, mert nem bírja a vizet

Fényűző életet él.

Tuvic Aleksandra a műsorban elárulta, hogy plasztikafüggő, sőt, már a nemi szervét is plasztikáztatta. Tudja, hogy extrém életet él, ami nem olcsó, de nem érdekli mások véleménye. Ahogy arról sem, hogy állítása szerint nem bírja a vizet, ezért minden reggel rózsaszirmokkal teledobált, tejjel feltöltött kádban fürdik. Mint anno Kleopátra, úgy ő is ezzel kívánja fiatalon tartani a bőrét.

„Nagyon szeretem a történelmet és rengeteget olvasok. Így azt olvastam hogy az ókorban Kleopátra tejben fürdött, hogy fiatalon tartsa a bőrét, ezért én is rutinná tettem, hogy reggelente veszek egy tejes fürdőt” – mondta a procedúráról Szandi.

Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandra (Fotó: TV2)

A pénzről egyébként a következőket vallja: „Engem nem érdekel a pénz, soha nem foglalkoztam vele. Mindig is volt, és reméljük, mindig is lesz. (…) Fontos számomra a luxus és a kényelem. (…) Nagyon szeretek pénzt költeni, de a legjobban nem a sajátomat, hanem a szüleimét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top