nlc.hu
Sztárok

Sophia Loren műtéten esett át

Sophia Lorent megműtötték, miután elesett svájci otthonában

Sophia Loren nem sokkal a 89. születésnapja után súlyos sérüléseket szenvedett svájci otthonában. Csípőtörése miatt műtétre is szükség volt.

Sophia Loren Oscar-, és BAFTA-díjas színésznő vasárnap esett el a svájci otthonában lévő fürdőszobájában.

Az olasz színésznőhöz közel álló forrás elárulta a The Hollywood Reporternek, hogy az esés következtében több törés keletkezett a csípőjén, továbbá combcsonttörése is lett.

A színészikon szeptember 20-án töltötte be a 89. évét, azonban most a sérülések következtében egy csípőműtéten esett át, amit szóvivője, a sztár nevét viselő és tulajdonában lévő étteremlánc Facebook-oldalán tett közzé.

Sophia Loren

Sophia Loren (Fotó: Depositphotos.com)

A műtét szerencsére sikeres volt és rövid lábadozás után kezdetét veheti a rehabilitációs időszak is.

Bizonyos források szerint a színésznői fiai, Carlo és Edoardo is mellette vannak és támogatják a kórházban eltöltött idő alatt. Sophia Loren utolsó nyilvános szereplése a 80. Velencei Filmfesztivál keretében tartott Armani divatbemutatón volt. Az olasz film aranykorának legendája, mintegy 90 filmben játszott, munkásságát két Oscarral, Cannes-ban pedig a legjobb női alakításért járó díjjal ismerték el.

(MTI, The Hollywood Reporter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top