nlc.hu
Sztárok
Ilyen volt Till Attila a karrierje kezdetén

Így festett Till Attila a Big Brother idején

Till Attila az egyik kedvenc férfi műsorvezetőnk, így most úgy döntöttünk, ideje felidézni, hogy nézett ki a karrierje kezdetén.
Till Attila

Tudtad, hogy Till Attila már egészen 1994 óta van képernyőn? Ekkoriban még elsősorban kulturális műsorokat készített, csak 2002-ben nyergelt át a szórakoztató produkciók műfajához. Ez volt a Big Brother, ami gyakorlatilag berobbantotta Tilla műsorvezetői karrierjét. Hiszen azóta ő az TV2 egyik megingathatatlan alapembere, aki – bármilyen is legyen maga a műsor – garantálja, hogy legalább egy minimálisan minőségi adást láthassunk. Elképesztően profi, aki nemcsak a TV2-nek, de úgy általában a magyar televíziózásnak egy megkerülhetetlen alakja.

„Az az igazság, hogy most nehezen tudom elképzelni, hogy elindulnak nagy élő műsorok, vetélkedők, bármik és azt mondaná a TV2 vagy bármelyik tévé, hogy nem, a Tillára már nincs szükségünk, már csak ront a műsorokon” nyilatkozta nemrég a Blikknek. Hozzátette, hogy ha tehetné, száz évet lenne még műsorvezető, és egy jó darabig még nem tervezi abbahagyni. Ennek örömére nézzük meg, honnan indult, azaz: milyen is volt a kölyökképű Tilla a Big Brother idején.

Till Attila
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top