nlc.hu
Sztárok
Körtvélyessy Zsolt a kapcsolatáról

Körtvélyessy Zsolt sugárzik a boldogságtól, mióta összejött a sógornőjével: „Késői, de nagyszerű ez a szerelem”

Nem így tervezték, de így alakult.

Körtvélyessy Zsolt feleségét 45 év után a Covid ragadta el tőle. A színész még fel sem eszmélt a gyászból, amikor testvérét is legyőzte a vírus. Az élet viszont úgy hozta, nem kellett egyedül küzdenie a legsötétebb órákban, ugyanis sógornőjével, Marcsival osztoztak a gyászon

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: Schumy Csaba

A Best magazinnak a színész elárulta, egyáltalán nem úgy közeledtek egymás felé, ma viszont hálás a sorsnak, amiért másfél évvel ezelőtt mégis átadták magukat az érzelmeknek.

Bevallom, Juditkám halála után majdnem biztos voltam benne, hogy nem lesz más nő az életemben. És ez valószínűleg így is lett volna. Marcsival ugyanis eleinte nem azért találkoztunk, mert új kapcsolatot kerestünk. Értettük, mi zajlik a lelkünkben, hiszen ahogy én, úgy ő is negyvenöt év házasság után veszítette el a házastársát. És közben ott voltak a lányaink, Kinga és Vivien szinte egykorúak, értük is egy emberként aggódtunk. Ebben az érzésben lettünk mi nagyon erős támaszai egymásnak, és ahogy teltek a hónapok, egyre inkább Marcsi közelében éreztem a legjobban magamat. Így alakult át az érzés észrevétlenül bennem egy késői, de nagyszerű szerelemmé – mesélte Zsolt, majd hozzátette, félve tette meg az első lépéseket Marcsi felé. – Én kezdeményeztem, és bevallom, negyvenöt év házasság után meglehetősen gyakorlatlan, szinte gyermeki módon tettem meg az első lépéseket. Ma már jót mosolygunk rajta, ahogy az egyik közös ebédnél esetlenül megfogtam Marcsi kezét. Jó érzés volt, hogy hagyta, de még így is hetek teltek el, mire elcsattant az első csók. Nem lehetek elég hálás a sorsnak, hogy az én koromban még lett egy gondoskodó társam.

Best magazin címlap

Best magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top