nlc.hu
TV-sztárok

Körtvélyessy Zsolt szerelmi élete

Sógornőjébe szeretett bele Körtvélyessy Zsolt: „A miénk egy pozitív szerelmi történet”

Új kedvese szintén özvegy.

Körtvélyessy Zsolt a Blikknek mesélt új párkapcsolatáról. A színész felesége halála után néhány hónappal veszítette el a testvérét, Körtvélyessy Csabát. Sógornőjével egymás támaszai voltak a bajban, később pedig elmélyült a kapcsolatuk.

„Nem akartam nagydobra verni, de ha már így kiderült, nem fogom letagadni, mert nincs benne semmi rossz. A miénk egy pozitív szerelmi történet. Én és az öcsém is negyvenöt évig éltünk boldog házasságban életünk szerelmével. Amikor Juditkám a Covid miatt elment, teljesen összetörtem. Azt gondoltam, már soha nem találok párra, egyedül élem majd le az életemet. A gyász közben igyekeztem minél többet segíteni a sógornőmnek, mert Csabi is régóta beteg volt, ápolásra szorult. Emelgettem az ágyban, jártam be hozzá a kórházba. Végül ő is elkapta a vírust, itt hagyott minket. A sógornőmmel mindig is jóban voltunk, sokszor jártunk össze Judittal és Csabival négyesben. Barátként, sőt, testvérként tekintettem rá, így amikor ő is özvegy lett, nem hagytam magára” – mondta el a lapnak a kórházat elhagyó Körtvélyessy, majd így folytatta.

Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsolt (Fotó: Schumy Csaba)

„Sokat gondolkodtam rajta, mire az egyik közös ebédünk során, mikor már újra tudtunk mosolyogni, meg mertem fogni a kezét. Ott változott meg minden. Azóta is együtt vagyunk, egy ideje együtt is élünk, és nagyon boldogok vagyunk. Nem felejtjük el a házastársainkat, de úgy gondoljuk, kaptunk még egy esélyt az élettől, amit igyekszünk kihasználni. A lányaink is örültek annak, hogy nem maradtunk egyedül. Most is nagyon sokat jelentett, hogy a párom bejárt hozzám a kórházba, aggódott értem, várt itthon.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top