Kiderült, Vastag Csaba feleségét azért nem fogadják el az énekes szülei, mert nem dolgozik

T. D. | 2023. Október 05.
Az énekes viszont teljesen máshogy látja.

Vastag Csabára 2021 őszén talált rá a szerelem, nem sokkal később pedig megkérte a 15 évvel fiatalabb Evelin kezét, aki gondolkozás nélkül igent mondott. Idén nyáron sort is kerítettek a fényűző lakodalomra, amin rengeteg vendég ünnepelt velük, ám mint kiderült, az énekes édesapja távol maradt a lagzitól. 

Vastag Csaba és felesége a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros szerdai adásában többen is sírva vallottak legfájdalmasabb emlékeikről a „Bárcsak megváltoztathatnám” nevű játék során. Ekkor derült ki az is, hogy Csaba és Evelin kapcsolata nem indult zökkenőmentesen. 

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk – magyarázta Csaba, majd hozzátette, a lány szülei hamarabb megenyhültek, de saját édesapja a mai napig nem akarja elfogadni a kapcsolatukat. Evelin sírva árulta el, szerinte ennek mi az oka. – Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem.”

A szerelmesek vallomása nyomán a Story magazin felidézte az énekesnek egy korábbi nyilatkozatát is, miszerint Evelin előtt rendezetlen volt az élete és jóformán kedvese emelte őt fel a mélyből. Csaba azt is határozottan kijelentette, ő kérte meg szerelmét, hogy ne dolgozzon. 

Story magazin

Exit mobile version