nlc.hu
Sztárok

Billy Warlock akkor és most

Rég maga mögött hagyta Hollywoodot a Baywatch egykori szépfiúja, Billy Warlock

Emlékszel még a Baywatch jófiújára, Eddie Kramerre? Az őt alakító színész, Billy Warlock ma már nem flangál piros úszónadrágban a partokon, hogy életet mentsen.

A Baywatch a maga idejében igazi sikersorozattá nőtte ki magát, azzal, hogy heti rendszerességgel ültetett 1,1 milliárd nézőt a képernyők elé, még a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült. 

Billy Warlock és Erika Eleniak

Billy Warlock és egykori barátnője, Erika Eleniak (Fotó: Ron Galella Collection via Getty Images)

A piros ruhás életmentők közül Billy Warlock volt az első, aki felbukkant a nyitóepizódban, és első pillantásra magába bolondította nők millióit. Az általa megformált Eddie Kramer egyszerre volt lázadó és jófiú, így nemcsak vonzó megjelenése, hanem különleges személyisége is felkeltette a rajogók érdeklődését.

Összeveszett a producerekkel

Sokak nagy bánatára Billy Warlock csak három évadon át szerepelt a Baywatchban, ahol Erika Eleniak barátját játszotta. Nem volt nehéz dolga, akkoriban ugyanis a való életben is egy párt alkottak.

A színész, bármennyire szerette Eddie Kramer szerepét, saját elhatározásából, Erika Eleniakkal együtt szállt ki a sorozatból, mert egyre nagyobb ellentétek alakultak ki köztük és a producerek között.

Billy egyáltalán nem értett egyet azzal, hogy az operatőrök egyre inkább az életmentő csapat tagjainak fizikai megjelenésére fókuszáltak, és az izgalmas történések helyett a mutatós színészekkel próbáltak nézettséget generálni.

Távozásuk a közönséget rosszabbul érintette, mint a stábot, a helyükre ugyanis sorban álltak a jelentkezők. 

Billy Warlock

Ez a fotó 2003-ban készült róla, azóta nem nagyon jelent meg a nyilvánosság előtt (Fotó: Getty Images/Justin Kahn/WireImage)

Fényes karriert remélt a Baywatch után

Billy Warlock döntése mindenkit meglepett, ő azonban annyira magabiztosan tekintett a jövőbe, hogy egy percig sem bánta meg, hogy búcsút intett a sorozatnak. 

Azt remélte, hogy Eddie Kramer megformálásával letett annyit az asztalra, hogy egymást érjék az új felkérések, a remélt siker azonban elmaradt. Szerepelhetett ugyan pár horrorfilmben és kisebb sorozatokban, a neve szép lassan a feledés homályába merült szakmai körökben.

Billy ma már 62 éves, feleségével, a szintén színész Julie Pilsonnal 17 éve él boldog házasságban. Hátat fordított Hollywoodnak és Coloradoba költözött, a US magazine információi szerint 2010 óta semmilyen filmes munkát nem vállalt, kenyerét 2013 óta síoktatóként keresi.

Nyitókép: profimedia.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top