nlc.hu
Sztárok

Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon első közös filmje

Tudtad? Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon már a Szex és New York előtt is játszott közös filmben

Meglepő felvétel került elő a két színésznőről, akik korábban több ízben is forgattak együtt. Látnod kell, hogyan festettek ekkoriban!

A Szex és New York Carrie-jét alakító Sarah Jessica Parkernek és Miranda megformálójának, cnak nem az ikonikus tévésorozat volt az első közös munkája. Az 1998-ban indult széria előtt 16 évvel, még tinilányként forgattak először közösen, a My Body, My Child (Az én testem, az én vérem) című tévéfilmben. 

Részlet a My Body, My Child című filmől: középen Sarah Jessica Parker, jobb szélen Cynthia Nixon (Fotó: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images)

Részlet a My Body, My Child című filmől: középen Sarah Jessica Parker, jobb szélen Cynthia Nixon (Fotó: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images)

Az elfeledett képkockát a The Cut magazin tette közzé először Instagram-oldalán, a kommentelők között pedig a két világsztár is feltűnt.

„Buenos dias! @sarahjessicaparker több mint 40 éve az egyik kedvenc színésztársam! Itt  13 és 14 évesek vagyunk, és Vanessa Redgrave lányait játsszuk a My Body My Child című tévéfilmben, de még korábban találkoztunk a Little House in the Big Woods bakelit felvételekor! (Ő Laura volt, én Mary.) Van valakinek példánya a lemezből vagy fényképe a felvételről? – Bárcsak nekem is lenne!” – írta Cynthia Nixon.

„Én is szeretném, ha kapnék egy példányt ebből a lemezből vagy egy fényképet, amely emléket állít az első közös munkánknak. Mindig azt mondom, ha anyámnak nincs, akkor valószínűleg nem is létezik” – tette hozzá Sarah Jessica Parker.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top