nlc.hu
Sztárok
Ifj. Schobert Norbi a Sztárboxról

Sztárbox: ifj. Schobert Norbi szívesen összecsapna Rácz Jenővel és Istenes Bencével

Nagyon jóban van a sztárséffel, de azért megnézné őt a ringben.

Ifj. Schobert Norbi fizikailag és mentálisan is készül a Sztárboxra, ráadásul motivációs beszédekből is inspirálódik. Az rtl.hu-nak elárulta, hogy bár jó kapcsolatot ápol Rácz Jenővel, korántsem zárkózik el attól, hogy bokszkesztyűt húzzon ellene.

Schobert Norbika

Schobert Norbika legutóbb a Farm VIP 3. évadát nyerte meg – Fotó: Sajtószoba

“Fizikailag rengeteg munkát teszek bele, és mentálisan is, mert megpróbálok mindig motivációs beszédeket nézni, meg az edzőm is motiválva tart engem, meg a szüleim is egyfolytában kérdeznek, meg beszélgetnek velem. Így ha esetleg valami bennem van, de nem mondanám el, akkor azt mondjam el nekik, hogy azért mentálisan is rendben legyek. És ha ezt a kettőt egybetesszük, mondhatni, nagyon jó felkészülésben van részem” – mesélte.

Schobert Norbi nagyobbik fia – aki jeges fürdővel is feszegeti a határait a felkészülés során – arról is beszélt a miniinterjúban, hogy szívesen összebunyózna a ringben Rácz Jenővel és Istenes Bencével. Miért pont velük? Az okokat is elárulta. 

Én a Rácz Jenővel nagyon összecsapnék. Egyébként nagyon jóban vagyunk, de nagyon kíváncsi vagyok tényleg, hogy ez hozzá mennyire van közel, és mennyire tehetséges, mert még nem igazán láttam őt bokszolni. De az Istenes Bencére is nagyon kíváncsi vagyok. Tehát egy nagyon jó összeállítás van” – mondta.

Mint arról korábban beszámoltunk, először a fitneszgurut kérték fel a Sztárboxba, nem pedig a fiát, ám az orvosa kitiltotta a ringből. Egy szívműtéttel és két sztrókkal a háta mögött kénytelen volt elengednie a műsort az egészsége érdekében. “Felkértek a Sztárboxba, és fel is készültem, de a sportorvos javaslatára végül nem én lépek szorítóba, hanem a fiam, Norbika. Azt mondta a doktor, egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére… Átszakad a szívbillentyűm és ott halok meg” – vallotta be pár hete Schobert Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top