nlc.hu
Sztárok
Így néz ki most a Harry Potter-filmek Viktor Krumja

Ilyen szexi pasi lett a Harry Potter-filmek Viktor Krumjából

Talán Viktor Krumként még Hermione szívét sem sikerült igazán meghódítania, de Stanislav Yanevski mára gyakorlatilag a bolgár Henry Cavill-lé változott.

Ha azt a nevet mondjuk, hogy Stanislav Yanevski, valószínűleg fogalmad sincs, kiről beszélünk. És ha Viktor Krumról érdeklődnénk? Máris előtted lenne az arca, igaz? Nos, a két ember egy és ugyanaz: Yanevski alakította ugyan a Harry Potter-filmekben a Durmstrang diákját. A legfiatalabb és legsikeresebb kviddicsjátékos után bomlottak a lányok a Harry Potter és a Tűz serlegében, de Krumnak egyedül Hermione kellett. Őt vitte el a Trimágus Tusa báljára, és egyedül rá fókuszált egész évben. Persze Hermionénak már akkor is inkább Ron tetszett, és a helyzet az, hogy teljesen megértettük. Az emlékeinkben Viktor Krum egy félelmetes, mogorva fiúként él, akiről nem igazán hittük el, hogy nagy nőcsábász lesz felnőttként. Soha nem tévedtünk még ekkorát.

Stanislav Ianevski

Stanislav Ianevski a Harry Potter és a Tűz serlegében Viktor Krumként (Fotó: RTL Sajtóklub)

Így fest most

A Krumot alakító Stanislav Yanevski 20 évesen próbálta ki magát először színészként, és igen, Viktor volt élete első szerepe. Alapvetően egyáltalán nem érdekelte a színészet (annak ellenére, hogy a Dudley Dursley-t alakító Harry Melling évfolyamtársa volt), amíg nem találkozott egy szereplőválogatóval. Ő ajánlotta neki, hogy vegyen részt egy drámakurzuson, melynek vége Viktor Krum szerepe lett a Harry Potter 4. részében. A bolgár srác 650 másik jelentkezőt utasított maga mögé. Ennek ellenére mégsem jegyeztük meg a nevét, nem robbant be a karrierje. A Tűz serlege után még feltűnt a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész egy kivágott jelenetében, kisebb filmekben, illetve bolgár produkciókban.

Stanislav Yanevski

Így néz ki most Yanesvski (Fotó: Instagram/@stan_yanevski)

A most 38 éves Yanevski fotóit látva azonban egyszerűen döbbenetes, hogy nem futott be még Hollywoodban. A srác ugyanis úgy néz ki, mint Henry Cavill bolgár, rosszfiús, tetovált változata. A színész Krumként sem volt kis darab, de mostanra még inkább kigyúrta magát, és hát jót tesz neki az is, hogy megnövesztette a haját. Nagyon sajnáljuk, Ron, de ha Hermione most találkozna Viktor Krummal, biztosan nem Mrs. Weasley lesz belőle.

Stanislav Yanevski

Fotó: Instagram/@stan_yanevski

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top