nlc.hu
Sztárok

Janicsák István vallomása

Janicsák István eltávolodott a lányától: „Lazábban tartjuk a kapcsolatot”

Janicsák Vecával kevesebbet beszélnek, mint korábban.

Október 19-én Janicsák István betölti a 70. életévét. Ennek apropóján a Blikk megkereste a zenészt, hogy meséljen egy kicsit arról, hogyan telnek a mindennapjai. 

„Miközben a zenei pályámat éltem, nem volt más lehetőségem, mint hogy üzletemberré is váljak. Eleinte sokat ügyetlenkedtem, mert ezt alárendeltem a zenének. Végül csak sikerült és a mai napig van egy vállalkozásom, amelyben művészekkel dolgozom együtt, dalszöveget írok és ahol én énekelhettem el az általam behozott Spongyabob főcímdalát, ezzel pedig a gyerekeknél menő lettem és újra nagy sikereket élhettem meg” – kezdte a beszámolót István, majd a lap arra volt kíváncsi, milyen most a kapcsolata a lányával, Janicsák Vecával. Az előadó meglepő választ adott. 

Janicsák István

Janicsák István (Fotó: TV2)

„Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy. De a fiamnak van egy lánya, Boróka, aki október 17-én, azaz két nappal az én születésnapom előtt ünnepel. Ő a legkisebb unokám, négyéves, nagyon jó fej, éjjel-nappal vihog, mindenből viccet csinál. Így most vele ünnepelek.” 

És mi van most Janicsák Vecával?

Az énekesnő volt kedvesével, Ladányi Jancsó Ábellel 2020-ban döntött a válás mellett, ám a szakítás tényét csak 2022 februárjában jelentette be a nagyközönségnek. A magánéletéről azóta ritkán oszt meg információkat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top