nlc.hu
Sztárok

Janicsák Veca akkor és most

17 éve színpadon, így ismertük meg Janicsák Vecát

Fiatal kora ellenére Janicsák Veca a magyar zenei élet meghatározó alakja évek óta. 14 évvel ezelőtti fotót mutatunk róla.

Janicsák Veca számára már gyerekkorától egyértelmű volt, hogy énekesnő lesz, hiszen édesapja, Janicsák István, a Z’Zi Labor frontembere is a színpadon élte az életét. A Fonogram-díjas énekesnő iskolásként sok énekversenyen vett részt, a középiskolában együttest alapított, és 15 évesen már a Sziget Fesztiválon is énekelt.

Janicsák Veca akkor és most

Janicsák Veca 2008-ban (Fotó: Gálos Mihály Samu/solwee)

Több tehetségkutatóban is szerepelt, nagyobb ismertséget a 2007-es Csillag születik RTL Klub-os produkcióban szerzett, amikor még csak 18 éves volt. Itt a középdöntőig jutott, de az igazán nagy siker még 3 évet váratott magára. 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba, és mentorával, Geszti Péterrel egészen a negyedik helyig meneteltek, ami egyben a műsor legjobb női hangját is jelentette.

Janicsák nemcsak a zenei életben aktív, több lábon áll

Évekkel ezelőtt nővérével, Reginával szépségszalont nyitottak. Habár az énekesnő még mindig fiatal, odafigyel a külsejére. Rajongói nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel a megújulásait, és plasztikai beavatkozásokat vélnek felfedezni az arcán

Janicsák Veca akkor és most

Janicsák Veca 2021-ben (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Ami a magánéletét illeti….

2015 decemberében született meg lánya, Emma, 2017-ben házasodott össze gyermeke apjával, Ladányi Jancsó Ábellel. 2019-ben részt vettek az Ázsia Expresszben, ahol 2. helyen végeztek. Habár a nézők szerint nem tett jót a párnak a műsor, nem díjazták azt, ahogy Janicsák megnyilvánult a férjével kapcsolatban, az énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy teljesen természetesek a viták egy kapcsolatban, és nem érzik ettől gyengébbnek magukat.

Az év elején derült fény arra is, hogy férjével elválnak. Janicsák a Glamournak így nyilatkozott:

„Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel, úgy hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat.”

Janicsák Veca akkor és most

Janicsák Veca válása férjétől nem volt konfliktusoktól mentes (Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

Most már nyitott egy új kapcsolatra is:

„Természetesen nyitott vagyok arra, hogy egy harmonikus kapcsolatban éljek, hiszen én is nőből vagyok, társas lény vagyok” – nyilatkozta az énekesnő, aki úgy érzi, sikerült a múltat maga mögött hagynia, és az élete egy teljesen új szakaszba lépett, amibe már az új szerelem is belefér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top