nlc.hu
Sztárok

Bezerédi Zoltán a válása után

Mélypontra került a válása után Bezerédi Zoltán: „Az kemény volt, az ember ebben le is nullázódhat”

Ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett A Doktor Balaton és A mi kis falunk című sorozatok sztárja.
Bezerédi Zoltán

Az ötgyermekes Bezerédi Zoltán az élete egyik legnehezebb időszakáról és az újrakezdésről mesélt dr. Karizs Tamásnak a Dr. Milesz NEWS24 podcastjében. Mint a Blikk írja, a 68 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznek többször is elölről kellett kezdeni, mivel nem egyszer került mélypontra.

Építkezni kezdett 1991-ben, akkor elég sok hitelt vett fel. Eleinte nehezen tudta törleszteni, ám amikor bejöttek munkák, a házra felvett 2,5 milliós kölcsön egy pillanat alatt eltűnt. A színész azonban nem élvezhette sokáig az új házat, mert elvált, és ezzel mindent elveszített. „Amikor váltam, otthagytam a házat, így egy darabig a színháztól kapott nagy szobában, egy priccsen, szivacson éltem. Az kemény volt, az ember ebben le is nullázódhat, ha elhagyja magát” – vallotta be.

Bezerédi Zoltánnak amúgy nem ez volt az egyetlen mélypontja: korábban alkoholproblémákkal küzdött, emiatt nem kapott új szerepet a Katona József Színházban. „Ez egy komoly probléma, amivel küzdöttem, és akkor kaptam egy kis pihenőidőt, hogy hozzam rendbe magam. Sokak pályáján történnek bizonyos események, amikor az emberben felgyűlik vagy megkérdőjeleződik valami. (…) Én akkor, abban az időszakomban az alkohollal próbáltam orvosolni” – mesélte korábban a színművész, aki 2021-ben elgázolt egy biciklist Hajdúböszörményben. Bezerédi volt a vétkes sofőr, nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben. A kerékpáros az ütközés következtében megsérült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top