nlc.hu
Sztárok

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere Kern András parkolásáról posztolt

Zöldterülettel akadályozná meg a II. kerületi polgármester, hogy Kern András újra tilosban parkoljon

Őrsi Gergely leszögezte, a szabályok mindenkire vonatkoznak, és a hírességektől elvárható a példamutatás.

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész már többször is parkolt tilosban, amikor felkereste kedvenc, a Margit-híd budai oldalán lévő pékségét.

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere már szeptemberben is jelezte, hogy megpróbálnak megoldást találni arra, hogyan lehet betartani a szabályokat, és most egy újabb posztban megerősítette, milyen lépéseket kívánnak tenni az ügyben. 

Mint Facebook-oldalán írta, rendkívül sok megkeresés érkezett a tilosban parkoló színművész miatt, és nem, nem terveznek a járdán parkolóhelyet építeni, hiszen az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja.

Kern András

Fotó: Sajtóklub/RTL

„A virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket. Célunk, hogy az ő véleményüket figyelembe véve tegyük komfortosabbá és biztonságosabbá a gyalogosközlekedést a téren. Így egyszerű parkolásgátló virágos láda helyett parkszerűbbé alakíthatjuk a díszkút környezetét„

– írta közösségi oldalán, és hozzátette, csak ismételni tudja magát, amikor kijelenti, a “szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top