nlc.hu
Sztárok

Lottie Moss pikáns ruhája

Kate Moss 25 éves húga zavarba ejtő, átlátszó ruhában parádézott

Kevesebb a botrány körülötte, de majdnem olyan sikeres, mint a nővére.

A 49 éves szupermodell lányáról, Lila Grace Moss-Hackről már sokat írtunk. A 21 éves lány az anyja nyomdokaiba lépett, és szintén a kifutók sztárja lett. Ráadásul nemcsak egy méregdrága ruhákra hívja fel az emberek figyelmét a divatbemutatókon, hanem olyan fontos betegségekre is, mint a cukorbetegség.

2021-ben például a Milánói Divathéten lépett a kifutóra a Fendi és a Versace közös, Fendance nevű show-ján. Lila Grace – aki 1-es típusú cukorbetegségben szenved – nem törődött senkivel, és combján hagyta az inzulinpumpát, amivel számos támogatást bezsebelt. Kommentelők százai köszönték meg neki, hogy így is edukálja az embereket, és segít lerombolni  betegséggel kapcsolatos tévhiteket.

Kate Moss és Lila Grace Moss

Kate Moss és Lila Grace Moss (fotó: Profimedia)

De a mai cikkünk főszereplője nem Kate Moss lánya, hanem 25 éves húga: Lottie Moss. Ő legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy átlátszó, csillogó angyal ruhában ment egy halloween buliba szórakozni, a londoni Shoreditch bárba.

Lottie mindössze 168 centi magas, de ahogyan nővére is, ő is bebizonyította, hogy a tehetséget nem centikben kell mérni. 14 évesen megkapta első modellszerződését, olyan divatházak dolgoztak vele, mint például a Chanel vagy a Valentino. Lottie-nak nincs könnyű dolga, mivel folyamatosan bizonyítania kell, hogy nem csak azért foglalkoztatják a divatiparban, mert neki is Moss a családneve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top