nlc.hu
Sztárok

Kovács Kati fiatalon

Képek, amik megmutatják, milyen elbűvölő volt Kovács Kati fiatalon

Figyelem, figyelem, indul a nosztalgiavonat! Ezúttal a célállomásunk az 1960-as évek vége, az 1970-es évek eleje, Kovács Kati karrierjének kezdete.
Kovács Kati

Ma ünnepli 79. születésnapját Kovács Kati, aki a mai napig órási kedvencünk. 19 évesen robbant be a Ki mit tud? által, viszont egyáltalán nem volt könnyű kiépíteni azt a fantasztikus karriert, ami ma már mögötte áll. „Szeretném, ha 50, vagy 120 év múlva megint húszévesek lehetnénk a mostani tapasztalatainkkal és a mostani tűrőképességünkkel együtt. Mert azért nekünk nagyon sokat kellett tűrnünk, mert nagyon megnehezítették az életünket. De a zene az mindenből kiutat jelentett”mesélte

Ennek ellenére az énekesnő nem réved a múltba: „Nem vagyok nosztalgiázós alkat, nem gyűjtök relikviákat. Tulajdonképpen szeretném tudni, mi lesz 100, 200 év múlva. Nagyon boldog lennék, ha élhetnék és láthatnám.” Így hát most Kovács Kati helyett is nosztalgiázunk kicsit szülinapja alkalmából. Az alábbi galériában visszatekintettünk karrierje elejére, kattintsd végig!

Kovács Kati
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top