nlc.hu
Sztárok
Halastyák Fanni és Szlépka Armand szakított

Szakított a Párharc szerelmespárja, pedig még el sem indult a műsor

A tévében még párként láthatjuk őket.

November 6-án indul a TV2 realityje, a Párharc harmadik évada, melyben Halastyák Fanni és Szlépka Armand is feltűnik. A műsor sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy ugyan a show-ban még együtt láthatjuk a szerelmeseket, ma már nem alkotnak egy párt. Bár mi is megírtuk, hogy gyanúsan eltűntek egymás közösségi oldalairól, eddig egyik fél sem erősítette meg, hogy véget ért a románcuk. Megjárták az Ázsia Expresszt is, ahonnan győztesként távoztak. 

Nemazalány és Moh

Halastyák Fanni és Szlépka Armand (Fotó: TV2)

Szlépka Armand egyébként korábban bevallotta, hogy ő bizony semmilyen párkapcsolatot sem tervezett Fannival, ám az énekesnő a főztjével teljesen levette őt a lábáról. „Az elején nem volt teljes mértékben az a szándékom, hogy mi egy párt fogunk alkotni. Skalpként gondoltam, hogy akkor majd a Nemazalány meglesz. Aztán elvarázsolt a főztjeivel. Én sosem mondtam azt, hogy egy lány el tud engem varázsolni a főztjével, de a Fanni teljes mértékben. Nem csak azzal, hanem minden mással is”árulta el a celeb. 

Az eseményen kiderült, hogy rajtuk kívül még egy pár már nem együtt tölti a mindennapjait: Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta is külön utakon folytatták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top