nlc.hu
Sztárok

Sváby András a párjáról és a fiairól

Sváby András: „Tervezgetjük, hogy összeházasodunk” – magánéletéről vallott a műsorvezető

Büszke gyerekorvos párjára, akivel már az esküvő is szóba került.

Jókora változásokat hozott az idei ősz Sváby András életébe: a legkisebb fia, Milán szeptembertől iskolába ment. „Még pislogok párat, aztán felsős lesz, és azon veszem észre magam, hogy hirtelen kirepül. Bármennyire is ez az életrendje, be kell valljam, még azzal sem barátkoztam meg, hogy lassan két hónapja óvoda helyett az iskolába viszem” – vallotta be a Story magazinnak az ATV Heti Napló műsorvezetője, aki a napokban ünnepli az 56. születésnapját.

Sváby András,

Sváby András a párjával és a legkisebb fiával – Forrás: Story magazin – címlap

Elmondása szerint gyakran adódnak helyzetek, amit Milánnal kettesben kell megoldania, mivel a párja, Andrea gyerekorvosként sokat utazik külföldre. „Erre a harmadik gyerekem esetében már lehetőségként tekintek, és szeretek is kihasználni minden kínálkozó alkalmat, amit együtt töltünk” – meséli Sváby, hozzátéve: a kereskedelmi tévék indulásakor még jóval kevesebb ideje jutott a családra, mint most. „Azt nem állítanám, hogy rossz apa voltam, (…) de az biztos, hogy csomó olyat nem csináltam velük, ami Milánnal már természetes” – fűzte hozzá.

Előző házasságából született két fiát épp most készül meglátogatni külföldön: „Miután lediplomáztak, egymástól függetlenül mindketten Hollandiában helyezkedtek el. Ráadásul már abban a korban vannak, amikor bármikor bejelenthetik, hogy nagypapa leszek.

Andreával 9 éve van együtt, és talán egyszer az esküvőre is sor kerül. „Tervezgetjük, hogy összeházasodunk, de konkrétumokkal nem tudok szolgálni. Jól megvagyunk papír nélkül is” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top