nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba kiakadása

Vastag Csaba kiakadt: nem ez az első eset, hogy magán kívül ordibál – Videó

Az énekesnél elszakadt a cérna, és kiakadt a Nyerő Páros legutóbbi játékától.

A Nyerő Páros idei évadának végéhez közeledve, a szerdai adásban a Zámori tó rejtélyei nevű játék igencsak felbőszítette Vastag Csabát. A feladat szerint feleségével egy léket kapott csónakban kellett különféle tárgyakkal evezniük, miközben a lányok feladata az volt, hogy lapátolják ki a vizet, amíg el nem jutnak a következő állomásig, majd Kabát Petihez.

Vastag Evelin és Vastag Csaba

Domján Evelin és Vastag Csaba (Fotó: Fókusz)

Az énekes azonban hiába próbálkozott, nem abba az irányba haladtak, amerre eredetileg menni akartak. Csaba ezen annyira felbosszantotta magát, hogy ordibált, és dühében a csónakot csapdosta. A villába visszatérve Evelin próbálta nyugtatni, de a végén csak még jobban kiborult a párja viselkedése miatt:

„Azt tudod, hogy ez egy játék amúgy? Ennek mi értelme van? Jó így látni engem? Akkor miért csinálod? Akkor menjünk haza, ha nem bírod ezt az egészet, komolyan mondom! Ha nem tudsz veszíteni, akkor menjünk haza! Akkor menjen rá az egész életünk erre az egész kib*szott játékra!” – sírta el magát Evelin.

Nem ez az első eset, hogy kiborult a bili Vastag Csabánál: egy korábbi adásban annyira felhúzta magát, hogy még a felesége, Evelin sem tudta lecsillapítani a haragját. Az énekes magából kikelve, káromkodva adta ki akkor is magából a dühét.

A többiek szinte szóhoz sem jutottak az énekes viselkedésén, teljesen ledöbbentek a dühös kirohanásán.

Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel. Én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre. Én ott meg is lepődtem ezen az egész viselkedésén és nem is tudtam hova tenni” – mondta a riportszobában Voksán Virág férje, Valentényi Laci.

Érthető, hogy a többiek kiakadnak Vastag Csaba viselkedésén, ami sok kérdést felvet a személyiségével kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top