nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs nyaralása

Ezen a paradicsomi helyen pihen Sebestyén Balázs és családja

A híresség szinte sosem posztolt arról, hol tölti a nyaralását.

Sebestyén Balázs a Maldív-szigetekről posztolt pár képet, többek között olyan Instagram-történeteket, hogy a fiai búvárodnak és a helyiekkel futballoznak. A rádiós még a kollégájának, Rákóczi Ferinek is üzent: Balázs szerint Feri igencsak bajban lenne útikönyvvel a kezében ezen az aprócska szigeten. Ezzel arra utalt, hogy Rákóczi korábban elmondta, hogy ha ők nyaralni mennek, akkor mindig alaposan feltérképezik a környéket. 

„Most akkor itt kell órát állítani vagy nem… Egészen elképesztő ez a hely. Egy északi atollon vagyunk, picit nagyobb szigeten, amit körbe lehet bringázni. Hihetetlen sok mindent lehet csinálni, búvárkodni, hajótúrára menni, snorizni, tengeri horgászatra menni, vagy csak chillezni az árnyékban! Azt hiszem, nincs még egy ilyen hely, mint ez itt, ez tényleg a paradicsom! Rákóczi Feri, nagy bajban lennél itt, útikönyvvel a hónod alatt” – írta a mesés fotók mellé Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Persze a vicces posztok sem maradtak el: „Nekem nem az idő mondja meg, mikor nyaralok!” – írta a lenti videóhoz a házát áruló híresség. 

Továbbra is hangot ad a véleményének

A műsorvezető egyébként nemrég adott egy nagyobb interjút a Telexnek, melyben elmondta, hogy szerinte a nyugati világ legnagyobb kudarca a sebészkés.

„Továbbra is tartom, hogy a nyugati világ legnagyobb kudarca a sebészkés. (…) Én azt gondolom, hogy a fizikai test megbetegedése az nem más, mint a lélek betegsége. Az ember ugyanúgy képes lenne meggyógyítani saját magát, de mivel a tudatunk nagyon behatárolt, és nagyon minimális a valódi tudásunk, ezért megérkezett a nyugati sebészkés. De a sebészkésnek sem kellene csak azt a sebet felnyitnia. Például német klinikákon már a rákkutatás és a rákgyógyítás is úgy zajlik, hogy holisztikusan elkezdenek foglalkozni az ember lelkével is, és legalább annyit beletesznek annak a feltérképezésébe, hogy mi vezetett addig, hogy rákos lettél, mit vonzottál be, milyen traumád van, mit nem dolgoztál föl, miért betegíted meg saját magad…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top