nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda

Házasodna a gazda: Vivien 3 milliót költött a testére, hogy jól nézzen ki

A 33 éves nő sok pénzt és energiát költött arra, hogy most így nézzen ki.

A Házasodna a gazda első részében Gergő gazda és József gazda ismerkedett meg azokkal a hölgyekkel, akiket a levélbontás után választottak segítőikkel. Volt, aki quadon, más lóháton érkezett a gazdához, de a bemutatkozásuk sem volt mindennapi. Gergő gazdánál a lányok már most féltékenyek lettek egymásra, József gazdát pedig annyira megviselte, hogy a tíz nőből csak néggyel folytathatta az ismerkedést, hogy könnyeivel küszködve Istenhez fohászkodott segítségért. A műsorban a 33 éves Gulyás Virginia Vivien is feltűnt, aki Monorról érkezett. Mint elmondta, különleges megjelenése nem véletlen: egzotikus külsejét és temperamentumát török apukájának köszönheti, ezért ilyen szexi.

 „Ezért is vagyok ilyen szexi és eléggé temperamentumos. Tisztában vagyok az adottságaimmal. A korábbi adásokat nézegettem, és szerintem nem volt ilyen jó csaj, mint én. Sok pénz és sok energia van benne, ez kábé hárommillió forint. Nagyon sok mindenkinek tetszem, de én azért vagyok itt, hogy Gergőnek megfeleljek, és neki bejöjjek, de nagyon. Hallottam, hogy ő a falu bikája és elég sok csaj volt körülötte, hát én ugyanez vagyok nőben! Ő is meg szeretne állapodni, meg én is, úgyhogy passzolunk” – mondta el a műsorban.

Házasodna a gazda

Gulyás Virginia Vivien (Fotó: RTL)

A műsort ezúttal is Nádai Anikó vezeti, aki a forgatásokra az egész családját magával vitte. „A Házasodna a gazda kifejezetten családbarát formátum. Ezért is mehettünk mindannyian a forgatásokra. Gyakorlatilag körbeturnéztuk az országot”mesélte korábban a BEST magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top