nlc.hu
Sztárok

Temetőben járt a Budapesten forgató Johnny Depp - fotók

Temetőben is járt a Budapesten forgató Johnny Depp – fotó

A Modi film egyik szereplője több képet is megosztott a forgatásról.

Mint azt már mindenki tudja, a színész Magyarországon forgatta legújabb filmjét. Ugyan a hírek szerint a Modi című film munkálatai lassan haladtak, többek között azért, mert Johnny Deppnek, aki hajlamos többet bulizni a kelleténél, néha nyoma veszett, úgy tűnik, azért a káosz ellenére csak sikerült befejezni a forgatást. 

A film egyik színésze, Antonia Desplat ugyanis nemrég egy képsorozattal intett búcsút az általa megformált karakternek, és persze a stábnak is.  A fotókon természetesen maga Depp is feltűnik, az egyik felvételen például éppen egy temetőben látható. 

A színésznő sajnos nemcsak jó emlékeket visz majd haza. Nemrégiben ugyanis kirabolták budapesti otthonát. Az V. kerületi lakásból rengeteg értéktárgyat, valamint a személyes okmányait is ellopták. Szerencsére utóbbit hamar visszaszerezték a rendőrök, Antonia Desplat pedig nagyon meghatódott, hogy ilyen gyorsan intézkedtek. 

Johnny Depp

Fotó: Valery Heche / AFP

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top