nlc.hu
Sztárok

Azahriah a Valami Amerika című sorozatban

Árpa Attila Azahriah-nak: „Én ezt nem bírom tovább hallgatni, bocs”

Az előadó egy tehetségkutató versenyzőjét alakítja a Valami Amerika sorozat legújabb részében. A zsűrit azonban nem nyűgözi le az előadása.

Azahriah első színészi alakítását láthatják a nézők a Valami Amerika sorozat legfrissebb epizódjában. A töretlen népszerűségű előadó – aki épp telt házas európai turnéjának állomásait járja – a Galaxis tehetségkutató versenyzőjeként tűnik fel és adja elő saját dalát, amely egyben a sorozat főcímdala is. Produkcióját azonban félbeszakítja a zsűriben helyet foglaló Árpa Attila, aki nem szeretné tovább hallgatni a versenyző előadását.

Árpa Attila

Árpa Attila (Valami Amerika című sorozat)

„Jójó, elég, köszönöm. Ne haragudjatok, én ezt nem bírom tovább hallgatni, bocs” – kezdi a sorozatban az értékelést Árpa. Míg a Timi karakterét alakító Oroszlán Szonja kedvesen rákérdez a Puskás Arénában triplázó Azahriah-nál: „Picit megijesztett ez a nagy közönség, ugye?” – hangzik el a negyedik epizódban, amelynek forgatása igazán jó élmény volt Azahriah számára.

„Amikor először beszéltünk róla, hogy lenne ilyen a cameómnál, rögtön erre gondoltam és Herendi Gáborék is, hogy nyomom, nyomom, aztán leintenek. Jó volt” – mondta a Fókusznak az előadó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top