nlc.hu
Sztárok

Így flörtöl Árpa Attila

Árpa Attila és a flörtölés: : „Tudod hány fokon mossák a piszkos fantáziát? 69”

Nem akármilyen szöveggel ostromolja Földes Esztert.

Árpa Attila tavaly A Nagy Ő-ben is bizonyította, ha valamihez, hát a nőkhöz és a csábításhoz igenis nagyon ért. Már, ha a képernyőről van szó, mert úgy tudni, jó ideje egyedül tengeti a mindennapjait és a legfontosabb nő az életében, az a lánya

Árpa Attila

Fotó: Trenka Attila

Karriere viszont igencsak szárnyal, hiszen a Valami Amerika című sorozatban is szerepel, valamint ő a műsorvezetője Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című izgalmas realitynek. A színész ezúttal a sorozatban alkotott nagyot, amikor nem fukarkodott a szavakkal a tehetségkutatón, a Galaxis egyik zsűritagjaként. A történet szerint Árpa – aki saját nevén szerepel a sorozatban – szeretne minél közelebb kerülni kolléganőjéhez, a Földes Eszter által alakított Vivihez. Ezért mindent bevet, hogy lenyűgözze a kiszemelt hölgyet.

„Olyan sok minden másban közösködhetnénk. Közös reggeli, közös ebéd, közös vacsora… közös alvás, közös ébredés és közös zuhanyzás” – kezdi a sorozat hatodik epizódjában Árpa Attila, aki mindent bevet.

„Tudod hány fokon mossák a piszkos fantáziát? 69!” – dobja be Attila, akinek próbálkozását egy nagy nevetéssel hárítja el zsűritársa. A színész bár saját nevén szerepel a sorozatban, nem magát alakítja.

„Nekem azért volt furcsa, mert a saját nevem alatt szerepelek, de ez mégis egy fiktív vígjáték, azért kellett módosítani az eredeti énemen. Izgalmasabb, mint egy külső szerepet játszani” – mondta a Fókusznak Árpa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top