nlc.hu
Sztárok

Gyógyszeres kezelésre szorult a Sztárban Sztár leszek! énekese

Gyógyszeres kezelésre szorult a Sztárban Sztár leszek! énekese

A Sztárban sztár leszek! énekese a hét elejétől kezdve gyengélkedik.

Tasi Dávid torka az előző adás után nagyon elkezdett fájni, és mesterével, Köllő Babettel együtt egy darabig arra gyanakodtak, hogy a stressz okozza – írja a Bors.

A torokfájás első jelei után a versenyző háromnapos antibiotikum kúrát kezdett, hogy a vasárnapi fellépést hibátlanul teljesíthesse, és úgy néz ki, hatott a kezelés. 

“Ha picit izgatottabb vagyok, vagy nem mindegy, hogyan teljesítek – ez igaz az élet bármely területére –, előfordul, hogy annak hatása a „torkomra megy” – mondta Tasi Dávid.

Kíváncsian várjuk a következő adás eseményeit, hiszen Tóth Gabi extraprodukciója és Majka beszólása után bármi előfordulhat.

Sztárban sztár leszek! versenyzőke

(Fotó: Sajtószoba)

Bár Majka a műsor végén bocsánatot kért Tóth Gabitól a beszólása miatt, az énekesnő azonban nem fogadta azt jó szívvel.

“Imádom a humorát is, (…) sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért” – reagált a történtekre Tóth Gabi, hozzátéve: tiszteli Majkában, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top