nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi betegsége

Ezért kap kórházi kezelést Tóth Gabi, nagy fájdalmai vannak

Veszélybe került a Sztárban Sztár leszek! adásában való szereplése is.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Tóth Gabi új dala azért csúszik, mert az énekesnőnek problémái vannak az egészségével. A szerzemény egyébként az elmúlt időszak nehézségeiről szól majd, így valószínűleg a válásáról is. „Sajnos, erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem, emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és bemutatni nektek a legújabb dalomat” – írta pár napja a bejegyzésben Krausz Gábor exe. A hírek szerint nem javult az állapota, sőt, már kórházban kezelik. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

„Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premierjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban” – áll a TV2 sajtóosztályának közleményében, melyet a Bors közölt. Hozzátették, hogy lehet, hogy a rajongók vasárnap sem láthatják a kedvencüket.

„A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – közölte a TV2 a ruháival üzengető előadóról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top