nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi új dala

Tóth Gabi betegséggel küzd, ezért később jelenik meg az új dala

Az énekesnő a közösségi oldalán beszélt az állapotáról.

Tóth Gabi az Instagramon számolt be arról, hogy súlyos mandulagyulladása van, ezért ma nem jelenik meg Átkozott nyár című dala. Bár a rajongók nagyon várták, a premierre továbbra is várni kell.

„Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot hozott nekem. Emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni, és bemutatni nektek legújabb dalomat. Vigyázzatok magatokra, és ölellek benneteket!” – közölte Tóth Gabi. Az énekesnő és volt párja, Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, azóta több cikk is megjelent a magánéletükről. Gabi a dallal kapcsolatban korábban elmondta, hogy sok fájdalmas pillanatot szőtt bele a szerzeménybe. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

„Talán az eddigi legfontosabb dalom.  Átkozott nyár címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk… Hamarosan ti is hallhatjátok” – írta az előadó. 

A ruháival üzenget

Tóth Gabi az elmúlt hetekben több különleges szettet is húzott, melyeknek jelentése volt: múlt héten például az Orion csillagkép került előtérbe. 

„Életünk világosságához elengedhetetlenül szükséges a sorsunk felvállalása, mert erőinket csak így tarthatjuk a kezünkben. Üzenete az, hogy lássuk a jövőnket, használjuk a képzelőerőnket! Képzeljük el, hogy hogyan is szeretnénk látni magunkat és induljunk el azon az úton!” – árulta el a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top