nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina a vlogról

„Egy szappanopera az életünk” – ezért indított valóságshow-t Kulcsár Edina

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a Varga házaspár műsora.

Kulcsár Edina jó pár héttel ezelőtt úgy döntött, visszavonulót fúj a régi közösségi médiában való jelenlétének. Helyette egy zártabb csoporttal szeretne kommunikálni, olyanokkal, akik tényleg szeretik őt és férjét, G.w.M.-et. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

Múlt héten be is jelentette, saját valóságshow-t fog indítani. Hétvégén már látható volt az első epizód, jobban mondva annak, aki előfizetett rá, ugyanis az egykori szépségkirálynő mindennapjaiba több ezer forintéért lehet csak bepillantást nyerni. Az első hónapban majdnem 2000 forintot kell fizetniük a nézőknek, a következő hónapokban ez az összeg emelkedni fog. 

Az első részt azzal indította Edina, hogy elmondta, Márk kórházba került, majd be is ment hozzá lányukkal, Amarával. Természetesen ez sok embernek nem tetszett, és azzal vádolták, pénzért árulja szerelme betegségét. Most a Tények Plusz kameráinak nyilatkoztak, hogy valójában miért döntöttek amellett, hogy csinálnak egy exkluzív realityt. 

Akik számítanak és módjukban áll nézni ezt a realityt rólunk, azok látni fogják, hogy miből születnek a kamu cikkek. Ez a reality tökéletes válasz ezekre. Ebben ki is merül – kezdte G.w.M., majd kedvese is kiegészítette. – Mindig azt mondjuk, hogy az életünk egy szappanopera. Olyan dolgok történnek velünk nap mint nap, hogy néha így nézünk, hogy Úristen, miért nem vettük fel, hogy ezen milyen jól szórakoznának és mennyire jó lenne. Igazából most annyi a plusz dolog, hogy így tartom a telefont egész nap. Annyi az egész, hogy ez a mi platformunkon van és mi vagyunk a főszereplői, innen eltudja dönteni az ember, hogy szeretné nézni vagy nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top