nlc.hu
Sztárok
Ezt mondta József gazda

Házasodna a gazda: József gazda zavarba ejtő kijelentése lesokkolta a nézőket

Ez az egyetlen álma.

Az biztos, hogy az idei Házasodna a gazda egyik legnagyobb formája, József gazda, aki először azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy szeméttelepre vitte feleségjelöltjét randizni.

József gazda

Fotó: RTL

Itt nem áll meg a történet, mielőtt Krisztivel megérkezett a szemétdombra, a szexuális életéről faggatta. „Elmondom neked, mit várok. Vagyok annyi éves, amennyi vagyok, de 40-nek érzem magam. Én még nem álltam le. Én még nem parkoltam le. Én nagyon bújós, de aztán nagyon ebbe-abba belejövős típus vagyok. Egészséges szerelemre, szexre éhes… Ezzel nem is kell problémázni. Ha egy gyönyörű szerelem fogadására alkalmas hölggyel kerülök össze, akkor a szexszel nincs probléma. Hanem valóban a nő már leparkolt-e vagy még nem parkolt le? Ez nagyon fontos” – ecsetelte a gazda, majd Krisztit kérdezte, nála mi a helyzet ilyen téren. 

Meglepő módon Kriszti a mai napig kitart József mellett, pedig ahogy eddig, most is hozta a formáját, amikor a nő megkérdezte tőle, mire vágyik igazán. 

Most? Megtalálni a puncit, akit nagyon szeretek” – válaszolta nyersen a gazda, amire Kriszti nem tudott mit reagálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top