nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoltán boldogsága

Jákob Zoltánnak nem ad örömet a pénz: „Láttam olyan sok gazdag embert, akik nem boldogok”

Pénzen nem lehet boldogságot vásárolni.

Jákob Zoltán élete tele van nagyszerű eseményekkel. Nem olyan régen megjelent legújabb könyve, ráadásul a hozzá illő hölgyet is megtalálta A Nagy Ő-ben. A milliárdos ma arról beszélt, nem minden a pénz és egy idő után tényleg nem boldogítja az embert. 

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Magyarország 37. leggazdagabb embere most elmondta, ő honnan szerzi az örömforrásokat az életébe. 

„Én gyerekkoromban boldog voltam, aztán jöttek az elvárások, a megfelelési kényszer az iskolában és a munkában. Elveszítettem ezt a szabad életet, a laza, felhőtlen boldogságot. Most ezt én visszakaptam – kezdte a Mokkában Zoltán, aki elárulta, saját magán tapasztalja, hogy igaz a mondás, miszerint a pénz nem tesz boldoggá, neki mégis sikerült rálelni az örömre. – Én láttam sok olyan gazdag embert, akik nem boldogok. Arra jöttem rá, nem a pénz segít a boldogságban, hanem magadat fel kell építeni ahhoz, hogy be tudd fogadni a dolgokat. A hozzászokás és a telítődés előbb-utóbb elér mindenbe. Ezért van az, hogy sok gazdag hiába vesz bármit, nem lesz boldog. Ha van egy olyan mentalitásod, amivel keresed mindig az újat, az új impulzusokat, többfajta témakörön belül, jótékonyság, utazás, az mindig új örömet ad.”

Az üzletember arról is beszélt, a sikernek a kulcsa az, hogy elszántnak kell lennie az embernek és minden elébe guruló sziklát le kell győznie. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top