nlc.hu
Sztárok

Tara Reid felismerhetetlen lett

Ma már elmennél az utcán az Amerikai pite szőkesége, Tara Reid mellett

Tara Reid nem mondott nemet a plasztikára, ami persze mindenki saját döntése. De most, egy friss képen még egy nagy adag filterrel is megküldték, így már végképp nem ismernéd őt fel.

Sajnos az Amerikai pite után Tara Reid nem került be az A-listás hollywoodi sztárok elit klubjába. Persze ez a filmsorozat legtöbb színészével így volt, néhányan azonban mégis ki tudtak törni az ismeretlenségből (Alyson Hannigan az Így jártam anyátokkal csapatát erősítette évekig, Jennifer Coolidge pedig ma már jóval több, mint csak Stifler mamája). Végül is Tara sem maradt hírnév nélkül, őt azonban nem a színészi munkájáért szerepeltette a bulvársajtó. Ugyan a mai napig játszik Zs-kategóriás produkciókban, a Tarával kapcsolatos elsődleges cikkek inkább a plasztikai beavatkozásait firtatták. 

Tara Reid

Tara Reid az Amerikai pite 2-ben (Fotó: LivePlanet / Universal Pictures / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)

De kemény támadásokat kapott a súlya miatt is. Sokszor jelentek meg róla cikkek azzal kapcsolatban, hogy anorexiás. Utóbbi találgatásoknak a színésznő most, a Los Angeles Inquisitornek adott címlapinterjúján egyszer és mindenkorra véget vetett. „Nem vagyok és nem is voltam soha anorexiás. Rettegek hányni, és túlságosan szeretem az ételeket” – magyarázta Tara. – Bárki, aki anorexiásnak vagy bulimiásnak hív, az téved” – zárta le a témát. Mi még annyit tennénk hozzá, hogy ellenkező esetben sem kellene magyarázkodnia, hiszen ezek olyan betegségek, amelyek miatt senkit nem szabad megbélyegezni, inkább csak segíteni neki.

Tara a plasztikai műtétekről azonban nem nyilatkozott – ennek ellenére a róla készült képek többet mondanak ezer szónál. Pláne úgy, hogy nem spóroltak a szerkesztéssel és a filterekkel sem a magazin címlapfotóján.

Bár Tara valóban eszméletlenül néz ki a fényképeken, a helyzet az, hogy egyáltalán nem látjuk benne egykori önmagát. Ha azonban így érzi jól magát, és ettől áll helyre az önképe, akkor egy szavunk sem lehet. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top